Primele teste benchmark dintre Samsung Galaxy S23 Ultra cu Snapdragon 8 Gen 2 și Galaxy S22 Ultra cu Exynos ne arată o diferență dublă ca performanță.

Samsung Galaxy S23 Ultra cu Snapdragon 8 Gen 2 este de două ori mai rapid decât Galaxy S22 Ultra cu Exynos

Telefoanele Samsung Galaxy S23, S23 Plus și Galaxy S23 Ultra au fost prezentate oficial aseară împreună cu toate noutățile. Din punctul meu de vedere singura noutate semnificativă este folosirea SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 cu ajutorul căruia acest telefon se poate bate de la egal la egal cu alte telefoane premium din aceeași gamă.

Promoție: achiziționați un model de stocare cu 256GB și plătiți pentru unul de 128GB. La fel pentru alte tipuri de stocare, cumpărați 1TB și plătiți doar pentru 512GB. Vezi mai jos prețurile 👇

Preț și disponibilitate Galaxy S23, Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Ultra în România

Cum arată cutia lui Galaxy S23 Ultra și ce accesorii avem înăuntru?

Testele 3DMark Wild Life Extreme arată că noul Galaxy S23 Ultra cu SoC SD 8 Gen 2 este de două ori mai performant și atinge un punctaj de 3873 față de modelul cu Exynos care ajunge doar la 1912.

Nu înțeleg de ce Samsung se încăpățânează să își dezvolte propriile SoC în continuare și nu merge pe mâna celor de la Qualcomm, cu ajutorul cărora ar putea să îi ajungă pe cei de la Apple care folosesc propriile SoC Apple Silicon.

Din punctul meu de vedere, în acest moment singura variantă care merită achiziționată este Galaxy S23 Ultra. Acesta înglobează toate noutățile prezentate aici.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu