Samsung a dezvăluit un nou model AI generativ numit Gauss, care va fi disponibil pe viitoarea serie Galaxy S24. Modelul Gauss este conceput pentru a îmbunătăți performanța camerei prin generarea de imagini și videoclipuri mai realiste și mai detaliate.

Samsung dezvăluie modelul AI generativ numit Gauss

Gauss este antrenat pe un set de date masiv de imagini și videoclipuri reale. Acest lucru îi permite să învețe caracteristicile lumii reale și să le folosească pentru a genera imagini și videoclipuri noi care sunt mai realiste decât cele create de modelele AI tradiționale.

Gauss poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, inclusiv:

  • Îmbunătățirea calității imaginii: Gauss poate fi utilizat pentru a îmbunătăți claritatea, detaliile și culoarea imaginilor. Acest lucru poate fi util pentru îmbunătățirea fotografiilor realizate în condiții de lumină slabă sau pentru îndepărtarea zgomotului din imagini.
  • Creșterea detaliilor: Gauss poate fi utilizat pentru a adăuga detalii la imagini care sunt neclare sau deteriorate.Acest lucru poate fi util pentru restaurarea fotografiilor vechi sau pentru îmbunătățirea imaginilor cu obiecte mici.
  • Generarea de conținut nou: Gauss poate fi utilizat pentru a genera conținut nou, cum ar fi fotografii sau videoclipuri fictive. Acest lucru poate fi util pentru crearea de conținut creativ sau pentru testarea de noi idei.

Gauss este o tehnologie inovatoare care are potențialul de a transforma modul în care realizăm fotografii și videoclipuri. Este interesant de văzut cum va fi utilizat de Samsung pe viitoarea serie Galaxy S24.

În sfârșit avem confirmarea că Samsung are nevoie de un model AI pentru a realiza  fotografii și clipuri de calitate. Bravo, Samsung!

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu