Cei de la Samsung sunt faimoși în a copia produsele și serviciile Apple, astfel au dezvoltat o aplicație Health care înglobează funcția EKG dar și măsurarea tensiunii arteriale în noul lor ceas Galaxy Watch Active 2 care a fost aprobat de FDS (Food and Drug Safety) în Korea.

Samsung Galaxy Watch Active 2 cu EKG și Blood Presure
Photo: patentlyapple.com

În mai vă spuneam căci Galaxy Watch Active 2 ar putea fi pus la vânzare în toamna acestui an și iată că zvonurile sunt adevărate. Rămâne ca acest produs să fie înregistrat în toată lumea pentru a putea folosi aceste funcții și să fie pus în vânzare în întreaga lume.

Samsung a anunțat astăzi o conferință de presă în Korea de Sud în care va prezenta noua aplicație Health și opțiunea EKG care va fi disponibilă din această toamnă pentru toți utilizatorii de Galaxy Watch Active 2.

Pentru a putea monitoriza tensiunea arterială utilizatorii vor trebui să calibreze ceasul prima dată. Apoi vor putea apăsa butonul de „Măsoară” oricând doresc, iar ceasul prin senzorii săi și prin analiza pulsului de către aplicația Health pot determina tensiunea arterială.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu