Dacă ești în căutare de saltea din spumă îți recomand Wellpur Gold F30. Salteaua am cumpărat-o de la Jysk, de lângă Iulius Mall, și m-am bucurat să văd că producătorul o garantează 25 de ani. Deci nu vorbim de 2-3-5 ani, ci de 25, da? Bun.

Acum 2 ani de zile ne-am trezit cu vechea saltea cu arcuri mucegăită. Am rămas mască și eu și Delia pentru că patul pe care îl aveam era din pal iar dedesubt avea doar 2 plăci lipite una de alta, care nu dădeau voie saltelei să respire sau să treacă aerul pe sub pat.

Am aruncat patul, și ne-am decis să cumpărăm altul nou, cu picioare astfel încât să circule aer pe sub el, fără plăci însă cu somieră. Zis și făcut, căutat mai multe zile, găsit pat, comandat și montat după vreo 2 luni. Se făcea pe comandă și dura. Ca să nu ne prindă patul nou fără saltea ne-am apucat să căutăm de zor.

După câteva zile am obosit, am zis că prima care îmi iasă în cale o cumpăr și la revedere. Vechile saltele pe arcuri aveau și un strat de burete însă erau destul de incomode să dormi pe ele noaptea, mai ales că uneori simțeai arcul.

Cu vreo câteva luni înainte ne-am cumpărat niște pernuțe cu spumă tot de la Wellpur. Noi am luat două, apoi am mai cumpărat 3 și pentru cei de la Orăștie.

Am ajuns la Jysk, iar David când a văzut saltelele (apropo au câte una din fiecare expusă și o poți testa) s-a așezat direct pe Wellpur Gold F30, s-a uitat la mine și mi-a zis tata hai să vezi ce moale este.

Ne-am uitat la prețuri, hai să mergem în secunda doi. După ce văzusem saltele și cu 3000 lei, am cântărit mai multe aspecte referitoare la o saltea din spumă.

Pe net la firmele renumite prețurile erau între 1500-2500 lei pentru o saltea din spumă. În Kapa de exemplu cam aceleași prețuri, iar dacă le cumpărai cu pat cu tot ieșeai cu maxim 50-100 lei mai ieftin. Fiind ofertă la 1000 lei, cu garanție 25 de ani ne-am hotărât să o cumpărăm. Mai aveau exact 2 bucăți în stoc.

Am plătit, am mers în spate, am tras mașina am băgat-o în portbagaj (nu intră într-o mașină normală, Logan, berlină, etc) nu am mai așteptat să mi-o aducă ei. În 30 minute eram înapoi la magazin după ei, pentru că am rabatat bancheta spate din Passat și a intrat la fix, iar ei nu mai încăpeau în mașină.

După 2 ani de zile de când am salteaua, dorm mai liniștit, nu simți nici un arc, dacă mă mișc/mă suc de pe o parte pe alta celălalt de lângă mine nu se mișcă și el., însă singurul “inconvenient” este acela că David nu mai poate să sară pe saltea 😀

Noi o folosim pe ambele părți, pentru vară și pentru iarnă, husa se dă jos se pune la mașina de spălat iar apoi se pune înapoi. Sunt huse tip cearșaf care au elastic pe margine și cuprind exact salteaua astfel încât să nu stați direct pe husa saltelei, mai ales dacă transpirați.

Salteaua se găsește de cumpărat la Jysk → și costă 1500 lei. Pentru orice alte tipuri de saltele, găsiți la eMAG o gamă variată de produse în funcție de brand și dimensiuni → vezi oferta actuală!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu