La somproduct.ro pentru fiecare saltea de dormit cumpărată primești gratuit două perne ca să îți facă somnul mai lin, mai liniștitor și mai comod. O saltea simplă cu arcuri sau una cu memory sunt total diferite, chiar dacă la început ai putea spune că se aseamănă. Nu este așa, în interior lucrurile stau altfel.

Iată categoriile disponibile

  • Saltele cu arcuri
  • Saltele cu arcuri pocket
  • Saltele Memory
  • Saltele Latex
  • Saltele Americane
  • Saltele cu spumă
  • Saltele cu cocos pentru bebeluși
  • Saltele copii

   Accesează toate categoriile de saltele

După 4 ani de zile în care am dormit doar pe o saltea cu arcuri, aceasta a fost udată de David de n ori, ajungând să fie foarte murdară și trebuia schimbată. A ars-o David cu feonul 🙂 și gata am vândut-o și am luat alta nouă. Ne știind ce înseamnă diferența de preț între cele cu arcuri și cele Memory, am început să caut pe internet păreri. Împărțite cei drept, unii dau bani alții nu.

Ei bine, merită să investești în confortul tău!

Am prins o promoție de 30% la Saltelele Memory și nu am mai stat pe gânduri, am cumpărat-o. Salteaua Memory față de cea cu arcuri îți preia forma corpului, îți îndreaptă coloana și îți oferă un somn liniștitor fiind foarte moale.

saltea de dormit

Varianta pe arcuri, e mai tare, mai rigidă și nu îți oferă același somn. Dar, fiind constrânși de bani, multă lume aleg varianta cea mai ieftină, iar apoi regretă. Nu spun că trebuie să plătești enorm, dar nici puțin. Sunt variante acceptabile ca și preț, însă trebuie să cauți.

   Livrare gratuită la fiecare saltea cumpărată

Dacă nu știi cum să alegi o saltea de dormit iată un mic ghid pentru dimensiuni, iar în 6 pași mărunți poți alege confortul care ți se potrivește cel mai bine.

SomProduct este pe piață din 2008, iar în ultimii ani au avut o creștere fantastică ajungând la cifră de afaceri de 4.5 milioane de euro în 2016 și la 27 de angajați având 647422 lei profit.

somproduct.ro saltele memory americane

Ce alte categorii mai putem găsi pe SomProduct?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu