Să vă spun cum a fost cu Robbie Williams

by on Jul 18, 2015, 15:41
0

A fost o săptămână cu mare agitație, tot internetul scria despre concertul mirific a lui Robbie Williams pe care urmează să îl susțină (și pe care l-a susținut). Joi, a fost prima zi înainte de concert în care toți bloggerii, normal prin campania pișcotului, au scris despre ce o să se întâmple “peste o zi, vineri” și dădeau în stânga și în dreapta cu invitații.

Până la urmă cred că au rămas doar câțiva looseri care și-au cumpărat bilet, nu? Restul le-au primit moca. Defapt, sunt ca și cărțile lui Copos, au fost toate cumpărate de magenta și date gratuit.

Toată ziua de vineri a fost inundată pe twitter și facebook, cu poze, selfie și agitație de la locul cu pricina. Ei bine s-a terminat, dar cum s-a terminat, asta e întrebarea. Simplu, nu au fost lăsați cu sticle de apă în incintă, astfel cei care nu și-au adus, au stat la coadă dar nu au prins o gură de apă, așa că au murit de sete.

robbie-williams-concert-romania

Mă bucur că pe Tweetbot pot da mute la orice fel de hashtag. Tot ce a conținut RW l-am blocat. Dar, ca și țânțarii, tot mai intră.

Așa că, toți s-au bucurat, au primit moca, au fost, le-a fost sete, iar acum se plâng.

Deci, cum a fost concertul?

Update

Până și Simona Gherghe este nemulțumită că nu a putut să bea apă. Ce trist.

 

 

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!