A fost o săptămână cu mare agitație, tot internetul scria despre concertul mirific a lui Robbie Williams pe care urmează să îl susțină (și pe care l-a susținut). Joi, a fost prima zi înainte de concert în care toți bloggerii, normal prin campania pișcotului, au scris despre ce o să se întâmple „peste o zi, vineri” și dădeau în stânga și în dreapta cu invitații.

Până la urmă cred că au rămas doar câțiva looseri care și-au cumpărat bilet, nu? Restul le-au primit moca. Defapt, sunt ca și cărțile lui Copos, au fost toate cumpărate de magenta și date gratuit.

Toată ziua de vineri a fost inundată pe twitter și facebook, cu poze, selfie și agitație de la locul cu pricina. Ei bine s-a terminat, dar cum s-a terminat, asta e întrebarea. Simplu, nu au fost lăsați cu sticle de apă în incintă, astfel cei care nu și-au adus, au stat la coadă dar nu au prins o gură de apă, așa că au murit de sete.

robbie-williams-concert-romania

Mă bucur că pe Tweetbot pot da mute la orice fel de hashtag. Tot ce a conținut RW l-am blocat. Dar, ca și țânțarii, tot mai intră.

Așa că, toți s-au bucurat, au primit moca, au fost, le-a fost sete, iar acum se plâng.

Deci, cum a fost concertul?

Update

Până și Simona Gherghe este nemulțumită că nu a putut să bea apă. Ce trist.

 

 


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu