Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie 2022, declanșând un conflict major în Europa. Războiul a provocat o criză umanitară majoră în Ucraina, cu milioane de oameni forțați să-și părăsească casele.

Rusia interzice folosirea produselor Apple la nivel guvernamental

În contextul războiului, Apple a luat o serie de măsuri pentru a-și opri operațiunile în Rusia. Compania a suspendat vânzarea produselor sale în Rusia, a închis magazinele sale și a oprit livrarea de produse în Rusia. Apple a luat, de asemenea, măsuri pentru a-și proteja angajații din Rusia. Compania a oferit angajaților săi asistență financiară și le-a permis să lucreze de la distanță.

Interzicerea produselor Apple de către Rusia este o lovitură semnificativă pentru compania americană. Apple este una dintre cele mai populare companii de tehnologie din lume și produsele sale sunt folosite de milioane de oameni în Rusia. Interdicția va face dificilă pentru ruși să obțină produse Apple și va duce, probabil, la o creștere a prețurilor pentru produsele concurenței.

Interdicția Apple este un alt exemplu al tensiunilor în creștere dintre Rusia și Occident. În ultimii ani, Rusia a fost criticată de Occident pentru încălcarea drepturilor omului și pentru intervenția în războiul civil din Siria. Interdicția Apple este o nouă lovitură pentru relațiile dintre Rusia și Occident și este posibil să ducă la noi sancțiuni împotriva Rusiei.

Iată câteva dintre efectele interzicerii produselor Apple de către Rusia:

  • Va fi dificil pentru ruși să obțină produse Apple.
  • Va duce, probabil, la o creștere a prețurilor pentru produsele concurenței.
  • Va afecta negativ economia Rusiei.
  • Va fi o lovitură pentru Apple.
  • Va agrava tensiunile dintre Rusia și Occident.

Sursă: mobilissimo.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu