De mărțișor, Rompetrol m-a făcut femeie de neoprit. Probabil eram 24/7/365 pe sistem și au vrut să îmi ofere un mărțișor cu melodii.

rompetrol

De ciudă nici nu am mai deschis notificarea, am sărit peste am făcut screenshot și am râs cu colegii de la birou, destul de copios. Acum stau și mă gândesc, cum s-au gândit ei să îmi trimită o notificare, mie, când în aplicație am setată data de naștere, genul și numele.

Sunt client al Rompetrol din 2007 de când am avut Loganul 1.5dCi care după 12 ani a ajuns la 140.000km iar din 2015 de când am Passatul, am deja aproape 100.000 km și am alimentat doar de la Rompetrol. Există discuții și forumuri despre cea mai bună sau cea mai proastă motorină, așa că nu mă interesează părerile altora. Nu am avut probleme, motorina a fost ok de fiecare dată.

Acum sunt WAE #WeAreElectric pentru că mi-am luat o trotinetă electrică Xiaomi M365 de pe evoMAG la prețul de 1839 lei (promoție). Detalii și poze aici sau pe Instagram.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Cred că te-am mai întrebat o dată de Logan când i-ai schimbat ambreiajul cum de-ai reușit așa de repede? 🙂 Acum vreau să te întreb dacă după 12 ani ești mulțumit de Logan și ce ți-a făcut nervii permanent?

    • @postolachi-dumitru nu mai stiu, dar e bine ca ai intrebat. L-am schimbat pe la 120.000km cand rulmentul a inceput sa troncane. Puteam schimba doar acel rulment, dar nu se merita, oricum durata lui este de 120.000km. Daca tu il forjezi mai mult decat trebuie, e posibil sa il schimbi si mai repede.
      Daca ar fi avut clima, servo si abs, as spune ca da, e o masina romaneasca care e ok. Piesele sunt relativ ieftine, se gasesc peste tot. Singura chestie, dupa vreo 2 ani de utilizare chederele au inceput usor usor sa nu mai etanseze bine, iar vantul se auzea destul de tare la 100-120km/h. Al meu e diesel 1.5dCi, consum foarte mic 4-5l/oras
      E inalt, poti parca pe bordura 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu