Toți cei care au credite în lei știu despre ROBOR, cine este ce face și cât a crescut în ultimii ani. Mai bine spus cât a crescut în ultimul an de când obosiții de la PSD au preluat conducerea guvernului, implicit a României și își trag plua de ea, de noi, de pensionari, de tot ce s-a făcut și s-a distrus până acum.

Motto-ul lor este „acum ori niciodată, penali până la moarte”

Indicele ROBOR a crescut la 2.42%, ceea ce înseamnă în termeni populari „qoaie ți-a crescut rata cu 200 lei” pentru creditul ăla Prima Casă pe care l-ai luat pe 30 de ani. Știu, am colegi care au luat lei, le-a crescut rata cu 150 lei până acum, iar cu lovitura de zilele trecute, au mai adăugat aproape 100 lei.

Bun, față de rata inițială, luată acum 1-2-5 ani, iată că ei plătesc cu 3-400 lei mai mult. De ce?! Pentru că fraierii plătesc! Lucrurile ar trebui să fie simple, ai semnat un contract cu banca pe o anumită sumă, te pup, asta e suma pe care o plătesc până la terminare, nu azi e 2 lei mâine 5 apoi săptămâna viitoare 15. Desigur, dacă peste 2 săptămâni rata ar trebui să fie 1 leu nici o bancă nu îți spune și îți lasă ultima valoare MARE!

Băncile sunt niște cămătari cu acte în regulă, însă nu putem face nimic fără ele, așa că ciocu mic și joc de glezne. Eu am creditul în euro, plătesc aceeași 216€, mă doare la bască.

Salariile au crescut, pensile au crescut, traiul a crescut, totul a crescut, doar noi suntem nebuni, ăștia care gândim niște lucruri!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu