De ce spune asta? Pentru că la români o minune nu durează mai mult de 3 zile, așa că, după ce Revolut a trecut de 100.000 de utilizatori, vom vedea cum băncile din românia, spâgare de altfel vor percepe comisioane mari pentru tranzacții către Revolut, așa cum BT a făcut deja.

100.000 utilizatori RevolutPentru că suntem conduși de niște nesimțiți, pentru că avem legi doar pentru unii și încurajăm băncile și hoția, vă spun sincer că în curând, majoritatea băncilor vor introduce taxe pentru transferurile de bani către Revolut, mai puțin ING.

Avem 100.000 de carduri, ținta este 1.000.000

Avem 3 opțiuni pentru cardurile Revolut:

 • standard → card Visa, faci tranzacții, scoți de la ATM, gratis;
 • premium → card MasterCard, prioritate în suport, asigurare de călătorie gratuită, schimburi nelimitate de valută, 400 euro retragere de la bancomat, 30 lei/lună;
 • metal → Cashback 1%, concierge, nelimitate tranzacții în valută, 600 euro retragere de la bancomat, asigurare medicală, transfer turbo și în curând facilități atunci când călătorești cu avionul.

Tu ți-ai comandat cardul Revolut? Fă-o acum cât e gratis.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • De ce credeti ca ING nu va introduce taxe pt transferurile catre Revolut? Eu am conturi la ING, sunt interesat de Revolut si mi-ar prinde bine sa stiu ce ma asteapta :).

  Multumesc!!!

 • salut @emil cred ca vor fi singurii care raman fara taxa tocmai pentru a atrage clienti. Asa cum acum ai comisioane 0 pentru plati, salar, retragere de la alte bancomate, asa cred ca va fi si pe viitor. Stai linistit pe ING 🙂

 • Hey,

  Mulțumim tare mult pentru articol și pentru susținere. Cu toate acestea, până în acest moment nicio bancă din România nu a introdus comisioane sau taxat Revolut în mod specific.

  În cazul BT este vorba despre o confuzie: anunțul făcut de Banca Transilvania se aplică doar posesorilor de caduri de credit care folosesc aceste carduri pentru a alimenta contul Revolut. Conform termenilor de utilizare Revolut, utilizatorii nu pot să utilizeze cardurile de credit cu scopul de a retrage numerar, având în vedere faptul că acest lucru îi poate ajuta să evite comisioanele care ar fi altfel percepute pentru utilizarea cardului de credit.

  În cazul altor bănci care percep comisioane aparente la alimentare, este de fapt o problemă cu faptul că nu permit tranzacțiile cross-border în RON, iar asta le afectează clienții la orice tranzacție în RON fac la un comerciant internațional, fie că vorbim de Revolut, Uber, Glovo sau Airbnb, printre altele. Ține însă de infrastructura învechită și nu este o măsură îndreptată împotriva Revolut.

 • […] plătit cu Revolut, deși s-a uitat puțin ciudat când i-am arătat cardul, pe ecran a apărut APROBAT s-a liniștit! […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu