Luna noiembrie tot timpul este luna jocurilor, iar cei de la Steam, Ubisoft, EA, Epic Games sau Play Station oferă diverse jocuri la reduceri de până la 90%. 

Reduceri mari la jocuri pe Steam până pe 29 noiembrie

Cei care doresc pot folosi aplicația Steam disponibilă pentru Android și iOS, unde în baza unui cont puteți alege jocuri gratuit, să le adăugați în Wishlist sau să le cumpărați folosind un cont de PayPal sau un card. În perioada 22 noiembrie – 29 noiembrie foarte multe jocuri au intrat la promoție.

Mai jos vă las o listă cu jocurile pe care le urmăresc și care le-am cumpărat după ce a venit volanul Logitech G29 și scaunul Playseat:

Majoritatea le-am cumpărat, mai ales cele cu mașini la care pot folosi volanul, restul de 5 au rămas în Wishlist momentan.

Voi ce jocuri v-ați cumpărat?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Dacă aș avea timp de jocuri cred că mi-aș lua F1, dar prefer să nu-l iau deoarece cad ușor în patima jocului și pierd mult în viața reală …

    • Toate sunt frumoase și merită să te mai joci din când în când, așa ca și relaxare. Cel puțin eu așa fac. Pe mine mă atrag foarte mult jocurile cu mașini, iar acum odată cu volanul am o altă experiență de joc și mă bucur că și la piticul meu îi plac 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu