RCS-RDS nu difuzează Liga 1

by on Aug 5, 2014, 18:31
0

Dacă tot suntem în era în care toți jurnaliștii mânăncă câcat, macar să știe dacă e dulce sau nu. De dimineață cei de la ProSport spuneau că RCS-RDS au ajuns la un acord verbal cu cei de la Look TV pentru transmiterea meciurilor din Liga 1 pe DigiSport, acum cei de la Look TV au ieșit la atac, supărați că toată presa și noi bloggerii, inducem în eroare spectatorii pasionați de fotbal intergalatic.

RCS-RDS nu difuzează Liga 1

1. Dezmintim categoric existenta vreunui acord, verbal sau de alta natura, cu privire la preluarea in reteaua RCS-RDS, a posturilor LOOK TV si LOOK PLUS, care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii.

2. Orice stire, informatie, care apare “pe surse” cu privire la acest aspect este o minciuna si nu are alt scop, din pacate, decat de a induce in eroare milioane de suporteri ai fotbalului romanesc, abonati RCS-RDS. Pretinsele surse mentionate nu exista.

3. Este a doua oara in ultimele saptamani cand prin materiale de presa se incearca in mod intentionat dezinformarea publicului telespectator si in special a abonatilor RCS-RDS.

4. In aceste articole s-au facut afirmatii mincinoase in numele LOOK TV, fapt ce aduce atingere grava reputatiei si imaginii noastre.

5. Posturile LOOK TV si LOOK PLUS nu mai sunt difuzate in reteaua RCS-RDS din data de 1 iulie, 2014. (sursă)

Foto: looktv.ro
Foto: looktv.ro

STOP

Până când nu voi vedea clar, pe site-ul digicare sau rcs-rds.ro că s-a ajuns la un acord pentru difuzarea meciurilor, nu mă mai agit deloc. Și sopcast e la fel de frumos ca UPC.

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!