Dacă tot suntem în era în care toți jurnaliștii mânăncă câcat, macar să știe dacă e dulce sau nu. De dimineață cei de la ProSport spuneau că RCS-RDS au ajuns la un acord verbal cu cei de la Look TV pentru transmiterea meciurilor din Liga 1 pe DigiSport, acum cei de la Look TV au ieșit la atac, supărați că toată presa și noi bloggerii, inducem în eroare spectatorii pasionați de fotbal intergalatic.

RCS-RDS nu difuzează Liga 1

1. Dezmintim categoric existenta vreunui acord, verbal sau de alta natura, cu privire la preluarea in reteaua RCS-RDS, a posturilor LOOK TV si LOOK PLUS, care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii.

2. Orice stire, informatie, care apare “pe surse” cu privire la acest aspect este o minciuna si nu are alt scop, din pacate, decat de a induce in eroare milioane de suporteri ai fotbalului romanesc, abonati RCS-RDS. Pretinsele surse mentionate nu exista.

3. Este a doua oara in ultimele saptamani cand prin materiale de presa se incearca in mod intentionat dezinformarea publicului telespectator si in special a abonatilor RCS-RDS.

4. In aceste articole s-au facut afirmatii mincinoase in numele LOOK TV, fapt ce aduce atingere grava reputatiei si imaginii noastre.

5. Posturile LOOK TV si LOOK PLUS nu mai sunt difuzate in reteaua RCS-RDS din data de 1 iulie, 2014. (sursă)

Foto: looktv.ro
Foto: looktv.ro

STOP

Până când nu voi vedea clar, pe site-ul digicare sau rcs-rds.ro că s-a ajuns la un acord pentru difuzarea meciurilor, nu mă mai agit deloc. Și sopcast e la fel de frumos ca UPC.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu