Lansat pe 12 septembrie, iPhone XS vine cu noi îmbunătățiri legate de camera foto, iar printre ele amintim Smart HDR și Portrait Mode. Acesta este disponibil pentru precomandă în curând la eMAG.

iPhone XS Smart HDR & Portrait Mode

Primele imagini reale făcute cu iPhone XS sunt extraordinare! Pete Souza a publicat pe PetaPixel mai multe fotografii realizate pe lumină naturală în Washington DC.

Smartphones have turned everyone into a photographer but they haven’t necessarily turned everyone into a “good” photographer. At the same time, the smartphone has also turned everyone into a visual journalist giving us at times an eyewitness account from breaking news events.

Sistemul dual al camerelor foto de pe spatele iPhone XS și iPhone XS Max au fost descrise de Apple ca fiind cele mai bune de până acum. Se folosesc de chipul A12 bionic ca să poată realiza mai multe tipuri de imagini care să fie tranformate prin Smart HDR într-o poză extraordinară. Ca să poți face asta, ai nevoie de putere de procesare, cameră, senzori și un soft gândit special, din acest motiv, terminalele iPhone sunt peste restul modelele din același segment premium care fac poze cu aparate profesionale și le pun în prezentări ca și imagini oficiale făcute cu acel telefon.

Pe partea de selfies avem Portrait Mode care oferă o adâncime suficientă pentru fiecare detaliu aflat în raza de acțiune a camerei foto frontale, oferind și efectul Bokeh pentru imagini, acesta putând fiind ajustat manual.

Pozele realizate de Austin Mann le găsiți pe Flickr, accesând acest link. 


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco