Anul trecut făceam mișto că Prima TV nu are încă canal HD, dar spre surprinderea mea acesta era disponibil însă nimeni nu a spus nimic. Acum avem Prima Sport 1 HD și Prima Sport 3 HD direct în grila de programe a celor de la Digi TV.

Zilele trecute am dat peste cele două canale când butonam televizorul și nu mi-a venit să cred. Dar, bănuiesc că au făcut asta pentru că și ei împreună cu Digi Sport transmit meciurile din Uefa Champions League. Defapt așa am dat peste ei, marți când Real Madrid și Manchester City urma să înceapă din poveste în poveste cu David am ajuns și la Prima Sport HD.

Trebuie să recunosc că am făcut o comparație de claritate între Prima Sport 1 HD, Digi Sport 1 HD și Digi 4K. Încă mai au de lucru până să îi ajungă pe cei de la Digi. Fiecare televizor Samsung din 2018 încoace are o funcție de scanare a programelor astfel încât tot timpul orice noutate să fie adăugată în lista de canale. Eu folosesc opțiunea de HD, favorite unde țin doar anumite canale, restul sunt de umplutură și nu verific dacă au apărut sau nu altele.

Oricum, după cum ziceam în articolul precendent, toată România ar trebuie să fie trecută forțat pe Cablu Digital.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu