Prin campania „Digitalizarea” cei de la Digi vor să treacă toate abonamentele TV pe televizune digitală, cu programe HD și 4K. Digi TV este disponibil acum în varianta analogică cât și digitală, iar diferența de preț este de 4 lei (26 lei analogic și 30 lei digital).

Folosesc toate serviciile Digi de mulți ani de zile și sunt foarte mulțumit de faptul că am calitate digitală și pot urmări Digi 4K, Eurosport 4K și restul programelor principale din România în calitate HD, ProTV, Antena1, PrimaTV, Digi Sport și altele. Pe partea de telefonie nu am ce să le reproșez mai ales că în ultimii ani cei de la Digi au investit foarte mult în antene iar acest lucru se vede. Despre internetul fix de 1000Mbps nu am ce să le reproșez, merge foarte bine, iar toate dispozitivele conectate la routerul Ubiquiti nu întâmpină probleme de redare sau viteză.

Canale digitale HD si 4K la Digi TV

Toată lumea are în acest moment un televizor compatibil CI+, Full HD sau Ultra HD 4K, iar pentru o diferență de 4 lei la abonament eu zic că nu se merită să te uiți la un canal cu purici pe un televizor de 108 cm sau mai mare. Toată lumea vrea calitate și viteză.

Digi TV televiziunea ta digitala unde vezi canale HD si 4K

Pentru a beneficia de canalele Ultra HD ai nevoie de extraopțiunea 4K care costă 5 lei pe lună. Atunci când îți achiziționezi un abonament digital, televizoarele moderne au deja decodoare integrate iar canalele pot fi urmărite direct fără alte dispozitive. Singurul impediment vine atunci când ai nevoie de un canal cu plată (Film Now, HBO Max, Adult) acestea nu vor funcționa decât cu un decodor sau un smart CAM CI+.

Cât costă chiria?

  • SmartCAM – primul dispozitiv este gratuit, iar al doilea se tarifează cu 3 lei chirie pe lună
  • Decodor – primul dispozitiv este gratuit, iar al doilea se tarifează cu 3 lei chirie pe lună

Recomandarea mea ar fi să cereți sau să faceți comandă pentru un SmartCAM și nu pentru decodor astfel o să aveți doar o singură telecomandă nu două. Mai multe pe site-ul digi.ro secțiunea TV Digital sau accesând acest link.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Oare au televiziune digitală peste tot? Recent au ajuns și pe la mine la țară, dar aparent televiziunea e pe analogic.

    • Dacă au introdus digital în zona ta, pe același cablu coaxial o să ai și digital. La noi de la 27 lei cât a fost analogicul, au digital cu 30 lei / lună. E diferență mare de calitate, iar dacă ai televizor mai nou, nu îți mai trebe decodor de la ei că îți recepționează televizorul, sigur nu poți folosi canalele cu plată.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu