Mai sunt 6 zile până la keynote-ul Apple, unde vor fi prezentate noile iPhone XS Plus, iPhone XS, Apple Watch 4, AirPower, AirPods 2, dar un posibil iPad Pro ieftin plus un nou MacBook mai accesibil.

iPhone 2018

Conform unui magazin din Germania, prețurile pentru viitoarele iPhone ar putea fi:

– iPhone 6.1 LCD – 799 euro
– iPhone XS OLED – 909 euro
– iPhone XS Plus OLED – 1149 euro

Dacă facem o comparație cu iPhone X care costa în momentul lansării 1000 euro pentru 64GB, iar pentru 256GB nu mai puțin de 1200 euro. Este posibil ca viitoarele terminale să aibe în premieră noile procesoare de 7nm mai rapide și cu un consum de energie mai mic, mai ales că celelalte branduri, momentan nu își permit astfel de costuri.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Samsung își permite, dar nu are de ce sa o facă, pentru că businessul lor nu sta doar în telefoane și laptopuri ca Apple

 • @catalin-tanase ei traiesc doar ca sa copieze Apple si crede-ma ca nu isi permit mai ales ca au inceput sa inchida fabrici si sa faca smecherii financiare.

 • Pai hai sa-ti explic ce am vrut sa zic:

  In 2017 Samsung a avut un profit net de 50 de mld USD in timp ce Apple a „produs” 48.35, dar de dragul calculului sa presupunem ca cifrele sunt egale

  Acu’, grosul profitului Samsung nu vine din zona de telefonie mobila, ci din cea de semiconductori, repectiv memorii si displayuri (produce inclusiv pentru Apple, dar nu numai).
  Daca ai fi investitor la Samsung nu cred ca ai vrea ca banii tai se se duca catre zona de mobile, in conditiile in care pe semiconductori ai cea mai mare capacitate de productie din lume, cea mai buna calitate si cele mai mari marje de profit dintre toate categoriile grupului.

  Pe de alta parte, Apple e ca in proverbul ala cu toate ouale intr-un cos. Da, luat mobile vs mobile Apple este mult mai profitabil decat Samsung, deci e normal sa isi indrepte toata atentia aici, pentru ca daca asta nu ar mai merge le-ar scadea foarte mult valoarea companiei.

  De ce crezi ca Samsung nu a fost afectat de scandalul bateriilor care luau foc? Exact! Pentru ca aia e doar o mica parte a afacerii lor!
  Ia vezi graficul asta:
  https://www.statista.com/statistics/630434/samsung-quarterly-revenue-by-segment/
  Cum segmentul de semiconductori aproape l-a elagal pe ala de mobile, dar retine ca marjele pe semiconductori sunt mult mai mari ca pe mobile!

  Acu’ vezi si la Apple: https://www.apple.com/newsroom/pdfs/fy17-q4/Q4FY17DataSummary.pdf

 • Un lucru care pare, din ce am observat eu, general valabil pe internet este că cu cât mai vocal e un grup de oameni, cu atât mai puțin contează în realitate și asta se observă în vânzări. Nu știu dacă ați citit articole legate de lansările de aparatele foto mirrorless, dar parcă a luat-o lumea razna – toți urlau că ce fail-uri sunt aparatele înainte să fie lansate și cum se vor duce toți în cap. Așa e și la Apple, unii au impresia că dacă un grup vocal urlă pe internet că nu se poate să n-ai porturi la laptop, cei care chiar au nevoie de ele n-o să le cumpere – lucru infirmat de vânzări. Cei ce spun că nu cumpără nimeni telefoane peste 1000 de euro sunt naivi, pentru că cei ce le vând au studiile lor.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG