Într-un teaser publicat pe pagina oficială a eMAG, după lansarea noilor produse iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone Xr de către Apple aseară, în curând acestea pot intra la precomandă.

iPhone XsS-a confirmat faptul că noile modele vor avea denumirile Xs, Xs Max și Xr (retina) și vin la pachet cu noul chip bionic A12, făcute din componente reciclate,  mult mai puternice decât versiunea X de anul trecut. Avem și opțiunea de 512GB spațiu de stocare pentru ambele variante Xs și Xs Max, astfel vom scoate vreo 200 euro mai mult din buzunar pentru ele.

eMAG ne pregătește o supriză, vrei să știi ce?

Prețurile produselor vor fi cu puțin mai mari față de iPhone X lansat anul trecut în retailul românesc.

Ce mi-a plăcut din prezentarea de aseară, a fost noua cameră duală de pe spate cu procesor neural pentru a surprinde cea mai bună poză prin tehnologia Smart HDR, astfel culorile să fie cât mai reale.

Ești pregătit pentru ceea ce urmează?

Precomandă iPhone Xs, iPhone Xs Max sau iPhone Xr

După lansare iOS 12 va fi oficial lansat luni, pe 17 septembrie când vor începe și precomenzile pentru noile iPhone, iar începând cu 21 septembrie acestea vor fi livrate către clienți. România este în al doilea val, iar la noi vor ajunge după data de 28 septembrie. Stai pe aproape, în curând mai multe detalii!

VEZI LISTA CU PREȚURILE


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu