În cadrul conferinței trimestriale unde sunt prezentate datele financiare, Tim Cook a anunțat că Apple are în acest moment peste 2 miliarde de dispozitive active, dar vânzările de produse pentru prima oară în ultimii ani sunt pe minus.

Apple Products with iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS Ventura, tvOS 16, HomePodOS 16

După ce în octombrie anunțau faptul că peste 900 milioane de abonați folosesc serviciile Apple, actual 935 milioane, iată că situația economică mondială amplificată de pandemie și război a ajuns să îi afecteze și pe ei. Vânzările și livrările produselor Apple au înregistrat pentru prima oară în ultimii ani prima scădere, ceea ce înseamnă că vom vedea niște măsuri în următoarele luni.

Din păcate alte companii mari de tech cum ar fi Google, Amazon sau Microsoft au început să concedieze oameni pe care i-au angajat în pandemie, iar acest lucru ne arată că nu mergem în direcția potrivită. Criză, inflație, aceeași bani, dar cu valoare mult mai mică ne vor face să nu mai cumpărăm produse recent lansate, dimpotrivă o să ținem mai mult de cele pe care le avem deja.

Chiar dacă prețurile unor produse au crescut ușor, cererea imensă pentru produsele Apple a cunoscut în ultimele luni având o întârziere de minim 4 luni în livrarea produselor disponibile la precomandă. Chiar dacă cererea este mare, veniturile Apple au scăzut în primul trimestru din 2023 și nu se oprește aici.

2023 va fi un an interesant!

Sursă: iclarified.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu