Din păcate pentru Apple și pentru utilizatorii care și-au dat precomandă de un iPhone 14 Pro sau iPhone 14 Pro Max pe site-urile din România au rămas cu un gust amar după ce telefoanele nu le-au fost livrate nici după 3-4 luni!

Far out - iPhone 14 Pro si iPhone 14 Pro Max Overview

O veste bună vine din partea fabricii din Shenzen unde sunt asamblate aceste telefoane, linia de producție a fost restabilită și lucrează la capacitate maximă pentru a putea acoperi cererea imensă pentru noile terminale mobile. Aceștia au confirmat că se lucrează în mod normal acum, după ce în noiembrie și decembrie din cauza covid și a restricțiilor impuse muncitorilor din China, aceștia au abandonat fabrica, au sărit gardurile și au refuzat să se întoarcă la muncă.

După renegocieri de salarii, se pare că totul a revenit la normal, iar începând cu săptămânile următoare ne putem aștepta la valuri de iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max ce vor fi trimise către distribuitorii autorizați pentru a putea onora precomenzile.

Fabrica produce, acum trebuie rezolvată problema aprovizionării la nivel global, urmând apoi livrarea lor de către magazinele online și operatori către clienții finali.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu