Acum ceva timp parcarea subternă de la Iulius Mall a fost supusă la mai multe modificări. Pentru că bariere. S-a pus atunci un sistem de taxare pentru cei care veneau și doreau să folosească această parcare. Suma era una modică și anume 2 lei/h ceea ce nu era mult, sumă pe care aș fi plătit în momentul în care doresc să îmi fac cumpărăturile. (da știu cocalarii și pițipoancele care atârnau pe un suc toată ziua nu le-a convenit)

Sistemul a funcționat bine, până când tot acest procedeu a fost îngreunat. Dacă cumpărai de la Auchan de 50 lei produse, aveai 1h gratuit. Te duceai cu bonul la un tip ți-l scana și apoi ți-l dădea înapoi. După te duceai din nou la alt bancomat de plată unde băgai tichetul iar dacă depășeai 1 oră plăteai diferența. Chiar dacă depășeai cu 1 secundă plăteai 2 lei.

Parcarea era din ce în ce mai goală.

S-au făcut schimbări, că lumea numai venea la subteran ci suprapopula parcările de afară și de la blocurile de lângă, de ce? Pentru 2 lei și un sistem tâmpit.

Parcare gratuită

Au mărit gratuitatea astfel stăteai 2h dacă cumpărai de 100 ron de la Auchan și 50 ron din orice magazin din Mall primeai 1h gratuit. De sărbători a fost haos, lume, nervoasă, clienți nemulțumiți, iar de atunci  e free 4 all baby.

Free parking Iulius Mall


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu