Deci, sa reluam. Din 10 februarie, datorita numarului mare de masini care „stateau” degeaba in parcare (probabil si alte motive) cei de la Iulius Mall au decis sa puna taxa pe parcarea subterana, proprie. Taxa? Da, 2lei/ora, ieftin ca pita.

De fiecare data cand trec prin spate, pe langa cimitir ma uit la numarul de locuri disponibile. Tot timpul sunt peste 500 de locuri. Dar, unde sunt baietii? Fetele?

Astazi am sa va prezint noua schema de cumparaturi de la Iulius Mall.

Bun, intru apas pe bumb si imi da tichetul de mai sus, se ridica bariera si tai-o repede la B sa gasim loc. Erau destule, am parcat am luat liftul si am urcat sus la etajul 1. Am lasat tichetul in masina, ca doar tre sa il prezinti la iesire. Well… lucrurile stau un pic altfel.

  • la fiecare intrare/iesire exista bariere dar si un automat de plata
  • daca ai facut cumparaturi de minim 100 ron, trebuie sa mergi cu tichetul la o tanti care e sus la scarile rulante de dinainte de Auchan. WTF? Adica de la parcarea albastra trebuie sa urc sus? DA.
  • urc cu scarile rulante dau de urmatoarele 2 fete cu automat, intreb, „ah nu aici mergeti mai sus la scarile rulante si acolo colega verifica bonul” si iti pune o stampila cu o inimioara (vai da ce mai iubim Iulius Mall, #not)2014-02-15 15.47.11
  • Dupa ce iti pune stampila, beneficiezi de 1 ora gratuit. Si acum? Cobori jos bre la masina la parcarea albastra. Dar stai trebuie sa bagi biletul in aparat sa verifice cat timp ai stat si sa ti-l stanteze ca doar ai nevoie de el cand iesi.
  • Ajung la fete, bag biletul si pac imi apare mare scris 1 ora si 8 minute = 2 RON*. Sa mori tu? O intreb pe fata si imi explica. In spatele meu alte 10 persoane care asteaptau sa faca acelasi lucru. Inca 2 cozi in plus? De asta aveam nevoie?! Sincer!

In momentul in care faci cumparaturi de minim 100ron, beneficiezi de 1 ora stationare GRATUIT, daca depasesti aceasta ora chiar cu 1 secunda, DA AI AUZIT?! cu 1 secunda, platesti 1 ora intreaga de parcare.

  • Daca stiam mergeam direct si plateam 4 lei si va uram de dulce. (oricum v-am umplut frigiderul).

*automatul da rest indiferent de bacnota introdusa. Am bagat 50ron si mi-a dat 48 inapoi, macar asta e corect.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu