De multe ori, cand ieseam vinerea de la lucru ma indreptam catre Iulius Mall sa imi fac repede niste cumparaturi si apoi sa plec acasa ca nu imi place sa stau atarnache. De fiecare data dupa ora 17:00 te lua zbenga daca vroiai sa parchezi in subteran la Iulius Mall, fie ca vorbim de parcarea albastra sau portocalie.

La inceput parcam la portocalie, iar apoi am trecut la albastra ca am vazut ca le este cam lene sa urce 2 etaje. Si unde vreau sa ajung? La faptul ca parcarea era tot timpul 80% – 90% ocupata. Da ce faceti la Mall fratilor? Atarnati pe o Cola 5 ore? Va platiti RDS-ul? Intrati la Zara si probati aproape toate hainele si nu cumparati nimic?

Uite pentru voi din 10 februarie, parcarea albastra si portocalie vor fi CU PLATA! Da, cu plata ai auzit bine, 2lei/ora. Vor fi panouri afara care vor indica in timp real, cate locuri sunt ocupate si cate sunt libere. Asteptam de mult timp acest lucru si prefer sa dau 2lei si sa stiu ca am loc de parcare nu stau 30 minute facand ture poate pleaca vre’unul.

Iulius Mall Timisoara - iSay.ro
Foto: opiniatimisoarei.ro

Daca ai facut cumparaturi de minim 100lei beneficiezi de 1 ora gratuit.

Adica parchezi, cumperi si pleci fara sa platesti.

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu