Aseară eram în parcul de copii din Aradului cu cei 3 șmecheri din dotare David, Ianis și Alex. Pe margine era un pitbull fără lesă, care stătea lângă stăpân și se uita la copii. Nu am de unde să știu ce fel de ochi avea, cert este un singur lucru, provine dintr-o rasă foarte agresivă, și nu poți ști cum reacționează mai ales că acolo erau peste 50 de copii.

Pe mine ca părinte nu mă interesează ce îmi spui tu despre câinele tău, ești afară cu el, atunci ai nevoie de lesă, botniță și fără figuri.

pitbull fără lesă
foto: Christopher Ayme
Mai multe femei au sunat la Poliția Comunitară, iar în 5 minute au ajuns băieții. L-au servit pe băiat rapid cu o amendă, iar apoi au stat cu țațele de vorbă.

Nu mă interesează că ești sau nu iubitor de câini, fă-o în particular, la tine acasă în curte în apartament sau unde vrei, dar nu într-un loc de joacă plin cu copii!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Respect !!! Ar trebuii sa primeasca si ore in folosul comunitatii ( 10-20 ore ) cu punct de lucru in parcuri la curatenia dupa caini ,poate asa se invata sa respecte lumea ,copii nu au nici o vina,ca si parinti trebuie sa ii protejam ,dar asta nu inseamna sa mergem echipati in costum de protectie si bete dupa noi !!! O zi buna

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu