Pangu lansează soluția de jailbreak pentru iOS 9.2 – 9.3.3

by on Jul 24, 2016, 16:28
0 3698

Abia am deschis twitter iar în timeline am putut observa mai multe RT despre #jailbreak și despre soluția celor de la Pangu. Chiar dacă Apple a lansat iOS 9.3.3 ca update săptămâna trecută, iată că acum avem și soluția de jailbreak.

pangu-jailbreak-en-soon
foto: pangu.io

Pentru cei care vor să o downloadeze în limba chineză o pot face accesând pangu.io însă eu prefer varianta de engleză și Mac. Momentan este disponibilă doar pentru Windows.

Mare atenție!

Și o spun sincer, dacă ai făcut update la iOS 9.3.3 și vrei să faci jailbreak, vei avea Cydia atâta timp cât telefonul este merem aprins. Dacă ai dat reboot/restart  va trebui să refaci procesul de jailbreak din nou!

Eu personal, dau restart foarte rar la iPhone, însă este posibil ca unele tweak-uri să îți ceară, iar atunci îl conectezi din nou la calculator, și urmezi pașii de jailbreak.

jailbreak-faq-info-pangu
foto: pangu.io

Între timp, sfatul meu este să așteptați până când vor apărea următoarele versiuni, update-uri. Eu nu o să fac jailbreak, asta e sigur.

Dispozitive eligibile pentru jailbreak

soluția pangu
foto: pangu.io

Update:

In nici un caz nu introduceti Apple ID cand vi se cere!!! Nu este normal ca cei de la pangu sa va ceara sa va introduceti datele personale!

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!