Abia am deschis twitter iar în timeline am putut observa mai multe RT despre #jailbreak și despre soluția celor de la Pangu. Chiar dacă Apple a lansat iOS 9.3.3 ca update săptămâna trecută, iată că acum avem și soluția de jailbreak.

pangu-jailbreak-en-soon
foto: pangu.io

Pentru cei care vor să o downloadeze în limba chineză o pot face accesând pangu.io însă eu prefer varianta de engleză și Mac. Momentan este disponibilă doar pentru Windows.

Mare atenție!

Și o spun sincer, dacă ai făcut update la iOS 9.3.3 și vrei să faci jailbreak, vei avea Cydia atâta timp cât telefonul este merem aprins. Dacă ai dat reboot/restart  va trebui să refaci procesul de jailbreak din nou!

Eu personal, dau restart foarte rar la iPhone, însă este posibil ca unele tweak-uri să îți ceară, iar atunci îl conectezi din nou la calculator, și urmezi pașii de jailbreak.

jailbreak-faq-info-pangu
foto: pangu.io

Între timp, sfatul meu este să așteptați până când vor apărea următoarele versiuni, update-uri. Eu nu o să fac jailbreak, asta e sigur.

Dispozitive eligibile pentru jailbreak

soluția pangu
foto: pangu.io

Update:

In nici un caz nu introduceti Apple ID cand vi se cere!!! Nu este normal ca cei de la pangu sa va ceara sa va introduceti datele personale!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu