Luna trecută, cei de la altex anunțau că lucrează la o aplicație de mobil pentru iPhone asemănătoare cu noul site lansat de curând. Mai curat, mai ușor de folosit, mai de 2021.

Aplicatie Altex iPhone iOS

Îmi place de altex în ultima perioadă și am citit pe internet doar feedback-uri pozitive. Sper și îmi doresc să nu ajungă ca și eMAG sau alte magazine mari, să nu răspundă la telefon, să înceapă să facă figuri cu garanțiile și toate cele.

Din păcate, după modelul de piață de cartier (marketplace) lansat de eMAG acum câțiva ani, folosit și de elefant mai nou se vrea implementarea lui și de către altex. Au anunțat asta tot luna trecută pe început. Chiar nu aș vrea să ajung să comand produse de pe altex și să mă chinui să văd de cine e vândut, dacă plătesc sau nu transportul, să mă apuc să compar prețurile la același produs vândut de altex sau de alți comercianți pe site-ul lor online și alte toate cele.

Ca și business este ok pentru că totul se rezumă la bani, profit, taxe și e ușor să iei de la X sau Y firmă bani doar că listează produsele la tine pe site, însă atunci când ai probleme te vei adresa celor de la altex la început apoi te vor pasa la comerciantul de unde a achiziționat produsul și uite așa ajungi să te chinui să rezolvi o problemă.

Din păcate Black Friday 2021 va fi unul de mizerie mai ales că în ultima perioadă toate produsele s-au scumpit din pix, ca apoi să apară la reducere cu același preț. Exemple sunt destule pe internet. Ce mă seacă este faptul că tot mai mulți pun botul la aceste reduceri fictive și cumpără doar ca să cumpere, nu pentru că ar avea nevoie de acele produse.

Produsele tractor, alea ieftine care se dau primele tot timpul vor exista pentru că așa îi ții pe proști ocupați.

Vouă cum vi se pare noul site altex? Ce experiențe aveți cu ei?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu