Oferta săptămânii

După 2 ani de mizerii debitate pe pagina de facebook RO Vaccinare care nu a fost închisă de Facebook, pentru că le ținea partea, își ia adio și ne spune să avem încredere în știință și medicină, să fim exemple pentru cei apropiați și să fim sănătoși.

Pagina de facebook RO Vaccinare se închide. I-auzi, misiune îndeplinită

Nu au fost în stare de atâția ani de zile să scoată un tratament pentru cancer sau alte boli, dar au făcut vaccinul în 3 luni și e safe. Îhî!

Încheiem astăzi nobila misiune de a informa cinstit și corect românii cu informații bazate pe studii și dovezi științifice. A fost o perioadă cu multe provocări, dar în care am fost implicați 100%. Întregul nostru efort a fost pentru promovarea sănătății publice și spre binele românilor.

 

– RO Înțepare

I-auzi, misiune îndeplinită din bani publici cu sprijinul Grupului de Comunicare Strategică (GCS), a Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), a Ministerului Apărării Naționale (MApN) precum și a Ministerului de Interne (MAI).

Asta vine după mesajul lui Rafila care spunea că vaccinurile nu sunt eficiente, avem 8.5 milioane de doze în stoc care expiră sau au expirat dar nu e panică man le prelungim din pix, mai urmează să vină vreo 7 milioane, iar pentru anul următor mai plătim încă 19 milioane de doze. Asta ca să înțelegeți de ce avem inflație peste 15%, de ce ROBOR a ajuns la 7%, de ce gazul și curentul s-au scumpit … dar hey, toate pentru sănătatea și siguranța voastră cum ar zice Iohanis: Putin e de vină.

Nu vă faceți speranțe prea mari că dîn septembrie iară revin restricțiile. Oricum, ținta lor s-a atins, populația s-a mai micșorat și încă se mai micșorează pentru că urmează cazurile de miocardită și moarte subită la tineri care sunt tot mai frecvente.

Sursă: RO Vaccinare / Facebook


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu