Cam așa sună „campania” agresivă a celor de la Orange de trecere forțată a clienților cu perioadă contractuală în curs de încheiere. Mai mulți clienți s-au plâns că au fost „abordați” să treacă de la abonamentul de 5€ la unul cu 7€.

orange love

Clienții au două posibilități, ori plătesc mai mult ori li se rezilează contractul. Prin 2006 când mi-am făcut abonament la Cosmote și am trecut de la cartela cu 2000 minute, nu mi-am mai cumpărat nici un telefen după cei 2 ani de perioadă contractuală și am mers cu abonamentul mai departe până când l-am reziliat și m-am portat pe Digi Mobil.

M-au mai sunat să îmi propună variante de abonament dar le-am zis că nu vreau și asta e. Opțiunea cu „nu mai este în oferta comercială” nu ține și doar te faci de cacao, iar cu această abordare puțin greșită cred că Orange va avea de suferit.

Pe site-ul lor eu nu am găsit abonamentul Orange Me 7 cel mai mic fiind cel de 8€ (cu tva inclus) sau 6.66 € fără tva.

Orange Me abonamente

În acest moment, eu cred că există alternative atât ca și bani cât și ca beneficii iar piața trebuie testată de cei care nu vor să plătească mai mult. Pot alege Vodafone, Telekom sau Digi Mobil.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu