Piața de telefoane pliabile este în creștere, iar producători ca Samsung, Xiaomi, Motorola și OPPO dezvoltă noi tehnologii pentru a satisface cererea crescută pentru aceste tipuri de dispozitive. OnePlus va lansa în 2023 primul lor telefon pliabil conform pozelor lui Pete Lau de pe Twitter.

Prețurile pentru astfel de telefoane pliabile sunt pe măsură și ajung în majoritatea cazurilor să fie mai scumpe ca telefoanele clasice, dar totuși există cerere pentru ele, iar modul de pliere și rezistența ecranului din punctul meu de vedere vor fi principalele puncte de diferențiere între branduri. Sincer, personal m-am jucat cu Galaxy Z Fold4 și Z Flip4, iar acea dungă unde se îndoaie ecranul este destul de deranjantă atunci când te plimbi cu degetul pe ecran, faci zoom sau derulezi pagini.

Conform celor de la Samsung până în 2025 seria de telefoane pliabile Galaxy Z va depăși în vânzări seria Galaxy S. Ei spun că piața telefoanelor pliabile este viitorul, deși nu cred, e doar o altă nișă de produse care nu sunt pe placul tuturor.

Chiar și Apple are în dezvoltare un astfel de iPhone Pliabil însă nimic concret până acum, doar patente și zvonuri.

Sursă: Pete Lau / @petelau


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu