OnePlus 6 a vândut peste 1 milion de unități însă Galaxy S9 nu reușește să ajungă în 3 luni la 10 milioane de unități vândute, mai ales că urmează lansarea lui Note9 care va avea același eșec din punctul meu de vedere.

OnePlus 6 vs Galaxy S9

OnePlus 6 se vinde bine, prețul este unul la jumătate față de Galaxy S9, performanțe mai bune, iar camera în ultimul update a fost mult îmbunătățită făcându-l astfel, un telefon care să se bate de la egal la egal cu Samsung, Apple, Huawei sau Xiaomi.

cei care doresc să cumpere un OnePlus 6, vă ofer un voucher de 20 euro

Oricum, OnePlus 6T sau 7 ce urmează a fi lansat în această toamnă, cred că va fi primul telefon sau al doilea după noile iPhone 2018, care va avea cip 5G.

Samsung a reușit să vândă doar 9 milioane de unități Galaxy S9 și S9 Plus în trimestrul doi, cu mult sub așteptările companiei care în primul trimestru a vândut aproximativ 10.2 milioane.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Foarte bine! Mă bucur să văd că un producător ce oferă Android curat, sau cat mai aproape de versiunea stock, crește în vânzări! Ce face Samsung cu „adaptata” lor a sistemului de operare mi se pare o mizerie! Normal că mulți cred că Android e prost, daca la nici jumătate de an de la cumpărarea unui flagship Samsung, observă că telefonul se mișcă prost! Am văzut asta și pe S7 și pe S8. Când le arătăm cum se mișcă bătrânul meu Nexus 6P (care mai are și ultima versiune de Android) nu le venea să creadă

  • Aici mai discutam si de OPPO Find X care este si el o revelatie. @catalin-tanase colegul meu are Nexus ca al tau si a zis ca nu are de ce sa il schimbe. Poate intr-un an sau doi.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu