Aici în special mă refer la zvonurile legate de noile MacBook Pro M1 de 14 și 16 inch. După ce au zis că apar în luna martie, apoi în aprilie, apoi în cadrul wwdc21, hop acum o dau cu începutul lui august.

Nu ați obosit? Eu sincer am obosit să tot citesc diverse conturi care apar peste noapte cu diverse „informații din interior”.  Este valabil și pentru cei vechi care ani de zile au scos „la lumină” diverse informații despre anumite produse Apple care urmau să fie lansate și de ceva timp o tot dau în bară.

Eu zic să lăsați lucrurile așa cum sunt, aflăm informații noi, fișe, date tehnice sau chiar poze însă ar fi bine să nu vă mai dați cu presupul și dă dați date din burtă.

Apple nu a lansat niciodată un MacBook în august deci nu va fi nici un eveniment! Lansarea produselor se va face în toamnă după evenimentul iPhone din septembrie, probabil prin octombrie – noiembrie.

Punct!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Am comandat direct i9. Nu mai am răbdare pentru o viitoare lansare :))

 • MacBook cu Intel? Pe lângă că Apple deja din macOS Monterey nu mai suportă mici funcții MacBook-urilor cu Intel, din 2022 renunță la Intel de tot. Să nu mai spun de performanța foarte mare dinre M1 și Intel.

  N-ai prea făcut research-ul. 🙂

 • @alin cum sa iti cumperi cu Intel? 🙁
  Da-l retur sau anuleaza comanda. Ai stat atata mai astea 2-3 luni. O sa regreti apoi.

 • Momentan pentru ce fac, arm-ul este inca instabil si primesc multe erori de incompatibilitate sau compilare. Sunt librarii care pornesc pe x86 pentru ca nu au compatibilitate pentru arm. In plus, daca folosesti docker, qemu mananca resurse, din cauza x86 la arm. Developmentul nu este flawless.

  Pe 5 ani de acum incolo sunt safe cu i9. Cand o sa fie arm-ul matur, atunci o sa fac si eu switch-ul.

 • @alin îți dai seama ce va fi peste 5 ani 😀

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu