O reclamă stupidă dar cât se poate de adevărată legată de vechiile HDD care pot crăpa oricând. Nu este vina ta dacă moare, îți cumperi un SSD și ai rezolvat totul.

Samsung este lider mondial pe acest segement și se mândresc cu asta, iar eu pot spune că SSD-urile Samsung EVO își merită toți banii.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

HDD meu vechi WD cu 7200rpm a murit într-un decembrie frumos cu zăpadă pe afară fără să dea semne, a început să clânțăne platanele (țâc-țăc) și asta a fost. Nu mai putea porni MacBook-ul pentru că nu avea pe ce să booteze. Atunci, am ales primul meu SSD și anume Samsung EVO 850, 250GB, SATA III

Recomandarea mea este să încercați noua serie Samsung EVO 860

Toate datele ce le-am avut pe vechiul HDD s-au dus, am încercat diverse softuri de recuperare însă fără succes. Pe net băieții spuneau de nu știu ce firmă din bucurești care poate să îți recupereze aproape toate datele contra unor sume de sute de euro. Really?!

→ ofertă SSD EVO 860: evoMAG, PcGarage, Altex.

Da, trebuie să știți că la SSD fiind bazate pe memorie flash dacă moare, moare îl puteți arunca. Cel vechi, mai făcea un bad, mai dădeam un defrag și „mai mergea”, aici nu mai merge.

Așa că dragilor, faceți backup la fișiere în cloud, gen iCloud, Dropbox, Mega, Drive, OneDrive, etc. iar ceea ce poate fi replicat foarte ușor puteți să le țineți pe SSD.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu