Din păcate astăzi am cam bătut holurile Spitalului Municipal din Timișoara unde salvările veneau una și una. Majoritatea bolnavi cu viroze respiratorii sau gripă.

Cel puțin triajul aici, atunci când vii cu ambulanța e mult mai omenesc decât la Spitalul Județean unde stai cu orele până te cheamă cineva înăuntru ca să se uite la tine și să te întrebe ceva.

După un set de analize, niște raze la plămâni, toată plimbarea se termină cu un bilet de trimitere la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș de la Pădurea Verde.

Mască pentru viroze respiratorii

La ce viruși sunt pe acolo o mască pentru gură nu te scăpa să iei vreunul, poate doar un costum de astronaut închis ermetic ar fi salvarea.

De nu știu câți ani se tot lucrează la Victor Babeș pentru acces, pentru pietruire și zonă vede, totul este doar o mocirlă și un loc plin de infecții. Pentru cei puternici, usturoi!

Nu, nu este epidemie, stați liniștiți și uitați-vă la Antena3 că așa zice ministresa Sănătății care nu știe pe ce lume trăiește.


Aveți grijă pe ce puneți mâna, nu duceți la gură, nu mergeți în zone aglomerate, nu stați pe lângă persoane care își suflă nasul sau strănută, evitați orice contact față în față cu cineva cel puțin o perioadă! Totul este viral, la fel și virusul gripal AH1N1 despre care se vorbește la televizor și care a făcut deja peste 20 de victime. 

Mai mulți copii din Ghiroda se pare că au acaparat atât viroza asta urătâ, cât și virusul gripal, aceștia fiind deja internați în spital și ținuți sub observație! Multă sănătate vă doresc, tuturor!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu