Circulă pe interneți mai multe informații cum că FabricaDeDiscounturi.ro este un magazin online țepar.

  • NU are cum să fie mai ales, că îți dă produse la 50% față de prețurile pieței,
  • NU are cum să fie mai ales că plătești cu cardul online în avans,
  • NU are cum să fie mai ales că livrarea se face în 3 săptămâni de la comandă direct de la poarta fabricii. Care fabrică?

Dar cel mai important lucru este faptul că nimeni nu citește “Termenii și condițiile” astfel, acolo este stipulat că nu ai voie să renunți la comandă, iar dacă o faci numai primești banii, dar și multe altele care îi avantajează pe ei nu pe tine.

Așa că rămâi cu buza umflată ei sunt acoperiți. Tot românul pune botul nu?

Teapă FabricaDeDiscounturi

Pentru a lua țeapă intră aici.

Update: Libra Bank a suspendat plățile către ei

LibraBank-instiintare-suspendare-plata

Acum ei miloși că nu au reușit să facă ce și-au propus au tras un comunicat în care spun că banca e de vină nu ei care au vrut să fie “cinstiți” și să dea un Galaxy S5 cu 900 lei.

Comunicat #3 – 15 octombrie 2014

Ca urmare a notificarii prezentate mai jos emisa de catre LIBRA INTERNET BANK SA, SC E-FLASH SALES SRL se afla in imposibilitatea de a-si continua activitatea.

Pe aceasta cale anuntam public urmatoarele:

1. Compania noastra, SC E-FLASH SALES SRL – NU A INCASAT NICIO PLATA procesata de catre operatorul mai sus mentionat si nici in viitor nu va opera nicio plata procesata prin intermediul acestui operator.

2. Compania noastra a furnizat cu celeritate toate informatiile solicitate de catre banca in mod oficial.

3. Compania noastra nu a intreprins nicio activitate, de nicio natura care sa indreptateasca Banca sa ia aceasta decizie unilaterala.

4. In mod abuziv si fara notificare, operatorul mentionat a intrerupt furnizarea serviciilor, actionand discretionar si in afara cadrului contractual si legal.

5. Notificarea prezentata a fost trimisa pe email de catre banca, ulterior actiunilor intreprinse de catre aceasta.

Multumim tuturor clientilor care si-au manifestat increderea in serviciile oferite de catre compania noastra si le recomandam sa se indrepte cu celeritate impotriva operatorului pentru a solicita returnarea sumelor blocate sau debitate din conturile lor.

Pe aceasta cale, compania noastra asigura toti partenerii de buna credinta ca vom fi alaturi de ei in efectuarea oricarui demers de clarificare a acestei situatii.

In perioada urmatoare vom reveni cu un nou comunicat oficial pentru a aduce amanunte vizavi de situatia prezentata mai sus si despre campania negativa orchestrata impotriva noastra din ultimele zile.

Yuval Ben Yehuda

Datele lor fiscale înregistrate pe mFinanțe

Date firma E-Flash Sales SRL

Reacția celor de la UTOK referitor la tableta i700

In urma sesizarilor pe care le-am primit din partea multor persoane, am observat ca modelul UTOK i700 este comercializat pe site-ul fabricadediscounturi.ro la un pret foarte mic.

Desi este un pret foarte avantajos, dorim sa va atragem atentia ca UTOK nu a distribuit produse catre E-Flash Sales SRL, firma ce detine site-ul in cauza.

Drept urmare, pretul afisat pe site-ul respectiv nu este justificat si nu garanteaza livrarea tabletei UTOK i700 catre cumparatori. In continuare, va recomandam sa achizitionati produsele noastre de pe site-ul www.utok.com si de la magazinele partenere cunoscute. (sursă)


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu