Cum? Simplu, șmecherii au adoptat o lege prin care cei care fac accident și nu au anvelope de iarnă, asiguratorul decide singur dacă vrea și are chef să îi repare mașina celui pe care l-ai lovit. Dacă nu vrea, ceea ce o să se și întâmple, ți-o furi și plătești tu din banii tăi, pentru că România, pentru că PSD.

anvelope de iarnă
Photo by fox jia on Unsplash

Dacă aveai gume de iarnă, frânai mai repede poate puteai reacționa mai bine iar mașina răspundea altfel la alunecare/frână. Încă mai există mașini în România care nu au ABS din fabrică și nici servo (bine că au trotinetele electrice). Aici vina nu este a producătorilor pentru că ei dau șpaga, e vina sistemului și a celor care ne conduc pentru că nu impun niște standarde de calitate/siguranță.

vezi reducerile la anvelopele de iarnă după Black Friday 2018

La ProFM băieții se plângeau că a nins în bucurești, iar toți sunt dați peste cap, cozi-cozi-cozi. O parte din ascultători „mergeau să își monteze” anvelopele, sanchi! Adică, tu tâmpitule, știi că e noiembrie sezonul rece și oricând poate să ningă, dar nu te duci să schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă că ești comod și mai stai puțin. No, du-te acum și schimbă-le, ceartă-te cu proștii și pierdeți o zi întreagă.

Vorbeam cu colegii la birou, iar unul dintre ei s-a dus sâmbătă să își pună gumele de iarnă, iar mecanicii i-au spus să revină peste 2 săptămâni că sunt full.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu