Zilele trecute Iohannis a declarat ca incepand din 15 mai 2020, se vor ridica anumite masuri impuse prin ordonantele militare si vom putea iesi din casa fara declaratie, insa, obligatoriu va trebui sa folosim o masca de protectie dar si manusi in spatiile publice si private. Manusile nu sunt obligatorii momentan.

Photo by Erik Mclean on Unsplash

A doua masura pentru care guvernul incearca sa gaseasca solutii este planul din educatie.  Ce se va intampla cu scolarii, cum vor invata la distanta? Spunea ministra educatiei ca parintii care nu au cumparat un calculator / laptop copilului sa o faca de indata pentru ca e datoria lor de parinte. Ba esti nebun? Daca parintii respectivi nu isi permit un calculator? Daca au fost dati afara de la locul de munca?

Daca tragem linie sunt multi parinti care in acest moment trec printr-o perioada foarte grea din punct de vedere financiar, iar ei vor ca oamenii sa faca investitii in calculatoare / laptopuri.

Asa ca, dragilor, aveti grija dupa ce se ridica restrictiile incercati sa evitati contactul cu persoanele in varsta cel putin o perioada dupa. Da, o sa fie bine pentru unii, dar rau pentru altii pentru ca nu marul cazurilor cu infectati va creste destul de mult.

Cei care aveti nevoie de masti de protectie gasiti aici, aici sau aici. Manusi aici sau aici.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu