Dacă ești fumător cu siguranță ai auzit de noul trend în tutun încălzit care este mai bun decât țigarea normală, mai natural și mai puțin nociv. Adică tot mori, doar că mai fericit și încălzit.

Lansat anul acesta IQOS a fost promovat prin toate canalele disponibile, media, online, tv, din gură în gură, testare moca, etc. Acest produs este făcut de Philip Morris, pentru că acesta este noul trend.

Tinerii și bătrânii care fumau țigări normale, au trecut pe variantele electrice cu vapori, iar ca să combată această trecere, privită ca și o pierdere pentru companie, au ales să facă acest tip de țigare „naturală”.

Ca să nu rămână în urmă cei de la British American Tobacco au scos glo aceeași mărie doar că are altă pălărie. A lor cică e mai mișto. Abia acum începe promovarea. Deja m-au spămuit pe instagram.

Doar praf în ochi

Dacă cineva vine la tine și îți spune că te poate ajuta să te lași de fumat, să nu îl crezi. Dacă îți spune că vrea să îți ofere altceva mai bun și mai „natural” să nu îl crezi, tot îți face rău. Așa că sfatul meu, dacă vrei să te lași de fumat, fă-o și punct.

Nu există facere de bine, ci doar profit!

Dacă vrei să te lași de fumat, o poți face foarte simplu. Cum? Nu mai fumezi! Eu am deja 5 ani de când am spus stop țigărilor!

Nu există nu pot, ci doar nu vreau!


update:


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Si unde review-ul iQOS vs glo ??
  Ai facut acest post doar ca sa ne spui ca te-ai lasat de fumat??

  • Ai vazut tu ca scrie “review”?

   Exact Anonim. Ce bine ca ti-ai dat seama. Daca vrei sa te lasi de fumat o poti face si fara “aceste minuni ale tutunului incalzit si nu ars. ”

 • Eu utilizez IQOS din Septembrie-Octombrie 2017 si nu-mi mai pot sa fumez tigari normale. Felul in care miroase la inceput, diferă in funcție de percepția fiecăruia. Ma simt mult mai bine dpdv al sănătății, respirației, iar apropos de miros , de clasica îmbâcsire si imputire a hainelor, mâinilor de la țigările clasice nu mai pomeniți ??

  P.S: daca cineva dorește invitații/coduri , imi puteti da un mail la adresa: [email protected] .

 • @andrei-p aici vorbim de tutunul incalzit nu de tigarile clasice. Ambele sunt nocive pentru sanatate, asa ca sfatul meu este sa te lasi, o poti face, si atunci chiar o sa fii mai sanatos, iar hainele si mainile tale vor mirosi altfel

 • Am inteles despre ce vb @ionica , eu doar împărtășeam experiența mea cu iqos si părțile “benefice” ale acestuia… ca este nociv, fiecare om ar trebui sa-si dea seama de acest lucru si sa acționeze in consecință . Eu nu încurajez oamenii sa fumeze ,doar expuneam o experiența proprie !! Bafta ! Si la mai multe articole! 🙂

 • Tu stii cel mai bine ce se potriveste pentru tine ?
  Multumesc!

 • […] cu tutunul ars este mai nociv decât cel încălzit, e doar pentru cei care vor să creadă în ea, în fapt este mai nociv pentru plămâni și sânge […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu