Dacă ați făcut update la iOS 16 și ați vrut să activați noul procent al bateriei de pe un iPhone 13 mini, iPhone 12 mini sau iPhone XR ați observat în setări că nu vă apare opțiunea pentru procent.

Noul procent al bateriei din iOS 16

Pe grup au fost multe postări legate de noul procent al bateriei, motiv pentru care în ultime variantă iOS 16 beta 6 s-a descoperit că modelele menționate anterior nu vor beneficia de asteată funcție imediat după lansare. Acum avem o confirmare că în următorul update major la iOS 16.1 utilizatorii impactați de această funcționalitate vor primi și ei acces la acest procent afișat în interioriul bateriei.

În cursul serii trecute, Apple a lansat un update rapid pentru seria de modele iPhone 14 unde aduce mici reparații la sistemul de operare. Din păcate în România precomenzile au început pe data de 9 septembrie, urmând ca de mâine 16 septembrie să fie livrate primele terminale către cei care au făcut precomandă.

Cred că acest update la iOS 16.1 va fi disponibil începând cu luna octombrie înainte de evenimentul dedicat tabletelor iPad și a iPadOS 16.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu