Într-un tweet postat de _rogame în ultima versiune macOS 10.15.4 beta 1 au fost găsite detalii legate de anumite procesoare AMD care și-ar putea face apariția anul acesta sau anul viitor pe noile Mac-uri.

AMD Mac Gaming
foto: wccftech.com

Apple utilizează deja GPU-uri AMD în Mac-urile deja lansate până acum, însă pe viitor posibil să vedem o soluție completă de la AMD lăsând un pic Intel pe din afară mai ales că în 2018 a fost și un scandal în care procesoarele celor de la Intel se încâlzeau, trebuiau limitate din soft și deveneau mai puțin performante.

Picasso, Raven, Renoir sau Van Gogh sunt denumiri date noilor modele de APU (Accelerated Processing Unit) care pot fi folosite atât ca și CPU cât și ca GPU în același cip oferind o alternativă mult mai bună celor care aleg un MacBook Pro 13″ sau un MacBook Air.

Anul acesta în cadrul evenimentului WWDC 2020 este posibil să vedem un Mac dedicat pentru jocuri la pachet cu un preț pornind de la 5000$. Probabil succesul lui Ryzen al celor de la AMD i-a făcut pe Apple să ridice o geană către AMD mai ales că procesoarele celor de la Intel sunt mai scumpe și nu la fel de performante.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Zvonurile astea sunt de la fiecare ultime trei lansari incoace. 😀 Probabil ca acum se vor si concretiza, pentru ca in momentul de fata AMD are, IN SFARSIT, o alternativa mai mult decat decenta si pe partea de mobile. Pe desktop, odata cu Ryzen 3, a luat deja un avans tot mai substantial. Problema va fi insa una cu care AMD s’a confruntat mereu, respectiv productia si livrarea. Daca le rezolva si pe astea, posibil ca in curand sa vedem un prim MAC full powered by AMD.

  • @ice4you concurenta face bine oricarui business 😁
    Astept sa vad ce aduce nou Apple la WWDC 2020.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu