Din nou, oamenii, poporul român, tinerii au arătat că nu ne jucăm atunci când vine vorba de ceva important. Când a fost ales Ciocanis, diaspora a suferit cea mai mare bătaie de joc din partea lui mitoman Ponta, poporul a reacționat.

După Colectiv, poporul a reacționat. Nu pot spune că a fost la fel și în cazul Hexi Pharma, poate că șocul a fost prea mare, iar lumea nu știa la ce să reacționeze.

De data aceasta, au fost proteste de ieri, bazate pe imunitatea lui Oprea, salvat de colegii săi de „pahar”, adică de parlamentari, senatori sau ce câcat sunt ei. Ideea e alta, DNA cere începerea urmării penale, iar hoții se ajută între ei, iar apoi când sunt prinși, plâng să nu îi dea pe mâna poliției.

De fapt, atunci când vrei, te duci primul la poliție și îți schimbi permisul și nu stai la coadă ca fraierii.

Breaking news

Domnul Fashion Oprea a anunțat că el bărbată fiind, are demnitate și nu se ascunde sub o imunitate, câcat, el e un adevărat român și își dă demisia săptămâna viitoare. De ce nu ai făcut-o astăzi boss?

foto: romaniacurata.ro
foto: romaniacurata.ro
În momentul de față suntem sufocați cu impozite, taxe peste taxe, bani peste bani, însă văd că românii nu se plâng. De fapt, discută pe la colțuri, dar nu iau atitudine. Stau în casă și se uită la Antena3, Realitatea și se plâng că ce greu o duc. Săptămânile trecute am văzut 3 cazuri la tv unde, trei pensionari au fost jefuiți și au pierdut sume de 30.000-60.000 lei.

Bă mă lași? 10.000 euro? Ce rău o duceți…

Atâta timp cât ne complacem în câcatul în care suntem, dăm șpagă la grădiniță, la școală, la poliție, la spital, în parcare și oriunde trebuie să dai că dacă nu, nu te bagă nimeni în seamă!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu