Banuiesc ca in ultimii doi ani ai urmarit stiri la televizor, ai vazut cum evenimente nefericite au dus la moartea multor persoane, la tragedii unde nepasarea este principalul motiv, la pachet cu furtul.

Mai stiti ceva de Hexi Pharma? Mai stiti ceva de Colectiv? E gata, s-au musamalizat, a trecut 1 an de zile, au disparut. Acum se cearta pe ciolan, vin alegerile si asta conteaza.

Luni, o noua palma data romanilor de catre cei 73 de senatori si deputati care au votat impotriva retinerii criminalului Gabriel Oprea. Asa sa va ajute Dumnezeu.

Las asta aici din “cartea sfanta a ciorditorilor”

Art. 72 – Imunitate parlamentara

(1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.

(2) Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea şi trimiterea în judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

(3) În caz de infracţiune flagrantă, deputaţii sau senatorii pot fi reţinuţi şi supuşi percheziţiei. Ministrul justiţiei îl va informa neîntârziat pe preşedintele Camerei asupra reţinerii şi a percheziţiei. În cazul în care Camera sesizată constată că nu există temei pentru reţinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu