Naufragiatul #22

by on Jul 10, 2013, 16:25
0 315

După ce am văzut filmul aseară am rămas puțin pe gânduri. Sunt sigur că acest exemplu este făcut după o poveste adevărată. Da, este greu să fii singur pe o insulă unde să nu te caute nici dracu și mai ales să nu ai nimic la îndemână (cuțit, chibrite, brichetă, haine, mâncare s.a.)

Îl cred și eu că după 4 ani de zile ajungi să vorbești de unul singur sau cu mingea de volei. Cum să pleci cu niște lemne legate cu coajă de copăcei verzi pe mare/ocean? Te mâncă rechinii, te bate soarele sau dai de furtuni, nu ai cum să reziști…

Shortinfo: Chuck Noland (Ton Hanks) fiind un angajat al celor de la FedEx, se prăbușește cu avionul în ocean și ajunge cu barca de cauciuc pe o insulă pustie. Aici învață să folosească toate metodele de supraviețuire și o face timp de 4 ani de zile. După acest interval reușește să părasească insula cu o barcă făcută din lemne cu care pleacă pe mare în speranța că cineva o să îl găsească. Este salvat în cele din urmă.

#22

Cast Away (2000)
Cast Away poster Rating: 7.7/10 (397,788 votes)
Actors: Paul Sanchez, Lari White, Leonid Citer, David Allen Brooks
Genre: Adventure, Drama, Romance
Released: 22 Dec 2000
Plot: A FedEx executive must transform himself physically and emotionally to survive a crash landing on a deserted island.

SIMILAR ARTICLES

Accountant 2016video

0 4882
video

0 4533

0 838
video

0 927

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!


Fii și tu social! comments