Am instalat iOS 16 pe iPhone 13 Pro Max, iar după o zi am instalat și noul watchOS 9 pe al meu Apple Watch Seria 4, iar în Control Center am descoperit o nouă opțiune numită Mod Schooltime. Nu știam ce face așa că am activat-o.

Mod Schooltime în watchOS 9

Modul SchoolTime este asemănător cu modul Focus de pe iPhone, unde în funcție de eveniment poți seta ce notificări să primești, cine să te deranjeze sau pur și simplu să nu fi deranjat. SchoolTime este dedicat celor mici care încă merg la școală, iar notificările și sunetul ar putea crea disconfort celor din clasă, așa că după actualizare la watchOS 9 puteți selecta acest mod din Control Center printr-un swipe de jos în sus.

Acesta activează modul DND (Do Not Disturb) pentru a nu fi deranjat de notificări inutile, iar pe ecran se va afișa doar ceasul și data pe un fundal galben. Apelurile de urgență și notificările pentru acestea vor trece peste acest mod. Pentru a ieși trebuie să confirmăm că vrem să facem asta și să ținem aproximativ 5-10 secunde coroana apăsată. La sfârșit confirmăm prin butonul Exit unde vom afla și cât timp am stat în acest mod Schooltime.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Salut, poți sa adaugi in aplicația Health un nume de pastila, setezi reminder, imi spui daca pe Apple watch iti apare numele medicamentului pe care l-ai pus cand primesti notificarea pe ceas?

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu