Mai câteva zile și se împlinesc 2 luni de zile de când folosesc Mio Cyclo 200 pe Xiaomi M365. Am ales această trotinetă electrică pentru că am rămas fără permis.

Am ales Cyclo 200 tocmai pentru că îmi oferă multe informații legate de viteză, distanță, kilometrii parcurși sau timpul petrecut „pe trotinetă”. Actualizarea hărților se face foarte ușor, te conectezi pe site-ul mioshare.com, îți înregistrezi produsul iar apoi ai diferite opțiuni pentru customizare.

Hărți, trasee, locații tot ce vrei. Prima dată se vor actualiza toate hărțile existente gratuit datorită codului de pe cutia produsului.

După sincronizare poți avea toate datele, traseele parcurse direct în aplicație. Aici o să ai nevoie de un calculator pentru a transfera informațiile. În pachet găsești cablul micro-usb pentru a putea face asta.

Ghiță folosește de mut timp camera auto Mio MiVue 568 și este foarte mulțumit. Desigur, pe trotinetă m-a prins ploaia în sat însă Cyclo 200 este rezistent la apă. Ceea ce îmi place cel mai mult este bateria. Pentru că folosește sateliții ca să obțină informații legate de locația ta, acesta duce până la 1-2 săptămâni de utilizare.

Utilizare mă refer cam 100 de km pe săptămână. Se încarcă la calculator prin USB sau la priză.

Are foarte multe opțiuni de personalizare, însă mie personal îmi place varianta simplă cu kilometrii pe oră, timp și distanță parcursă. Există și opțiunea de afișar a hărții cu strada/locația unde te aflii sau unde dorești să ajungi.

Am investiti în el, tocmai pentru a nu folosi telefonul de fiecare dată. Vorbim de baterie, locație, GPS și nu cred că se merită. Pentru distanțe scurte, da, pentru mine că fac „naveta” acasă-lucru nu e prea ok. Doar ce am schimbat bateria la iPhone 6, sper ca după 5 ani să o schimb și pe iPhone Xs Max 🙂

În aceeaști categorie găsim pe olx sau emag variante de ciclocomputere sub brandul Garmin sau Mio care merită toată anteția. Momentan nu mai este disponibil pe eMAG însă poți alege alte variante mai noi.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu