Marți noapte, în jurul orei 23 am făcut comandă pe epiesa.ro. Miercuri, Ștefan mi-a confirmat produsele comandate că sunt corecte și corespund cu mașina mea în baza seriei VIN trimisă de pe talon.

Înainte de asta m-am documentat și eu ca să mă asigur căci produsele pe care le comand sunt cele corecte. Contează motorizarea, tipul de motor, anul și caii putere. Aici putem spune că dacă nu sunt bune, le trimitem înapoi. Tu poți aproxima dacă un filtru este bun sau nu până când nu îl dai jos pe celălalt? Tocmai din acest motiv se verifică de către un agent dacă piesele corespund în programele furnizorilor în baza datelor introduse de către tine.

produsele comandate

Pachetul a fost format din

Total factură: 298 lei + 25 lei transport = 323 lei

Când am vorbit cu Ștefan, l-am întrebat care este diferența între filtrul de polen simplu și cel cu carbon activ? Diferența între ele era de vreo 13 lei, nu mare dar suficientă cât să întreb să văd dacă se merită. Răspunsul a fost da, se merită, tocmai pentru că cel cu carbon activ, filtrează mult mai bine impuritățile venite pe conductele de aer în habitaclul mașinii.

Produsele comandate corespund cu cele comandate pe site, deci totul este în regulă.


Am ales filtrele Purflux pentru că am văzut că unii dintre voi le folosesc și sunt mulțumiți. La ulei mi-a fost teamă să fac trecerea la un alt tip, deci am rămas pe Castrol.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Uleiul din punctul meu de vedere este perfect pentru o masina pe benzina. asi fi preferat un turbo diesel sau un dpf daca masina are filtru de particule. iar despre filtre…cred ca sunt printre cele mai ieftine si proaste calitativ

  • @iulian uleiul este pentru mașină diesel cu filtru de particule. Pentru benzină folosești alt ulei cu altă normă. Singurele filtre care merită cumpărate sunt cele de la Mann, restul sunt mai puțin calitative.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu