Hankook Ventus Prime 3 K125

Vă întrebam ce să aleg între Michelin Green Saver X sau Primacy, iar după lungi discuții și pagini citite, am ajuns la Hankook Ventus Prime 3 K125 care sunt cele mai mișto anvelope din ultima perioadă. Zis și făcut, căutat oferte cu dot 2018, găsit, comandat.

Comandate marți, m-a sunat doamna mi-a spus că miercuri cel târziu joi sunt la mine. Ei bine au fost trimise prin Lent Cargus, noroc că au depozitul chiar lângă mine. O sun pe duduie, iar la ora 16 joi îmi spune că nu o să mai ajungă curierul, iar anvelopele sunt în depozit. Dimineața am intrat în posesia lor și m-am dus la Adrian ca să le schimb pe cele de iarnă.

Cel mai mare ajutor a fost cu mine, s-a cânit un pic, dar a fost extrem de fericit.

Anvelopele arată foarte bine, rămâne doar să vedem cum se comportă la drum. Am făcut deja 700km cu ele, iar cel mai mic consum l-am scos la 4.7l/100km cu 120km/h. Acceptabil, mai ales că la viteză mare 160-180km/h nu sunt zgomotoase.

Prețuri și magazine

Dacă doriți să mergeți pe mâna celor de la Hankook vă spun doar că nu o să regretați. Desigur, le pot evalua doar în timp după câteva mii de kilometrii, însă până atunci overall sunt mulțumit.

* H – suportă viteze de până le 210km/h, V – suportă viteze de până la 240km/h.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu