Mi-am luat anvelope de vară Hankook Ventus Prime 3 K125 și sunt silențioase

by on May 2, 2018, 01:28
2 313

Vă întrebam ce să aleg între Michelin Green Saver X sau Primacy, iar după lungi discuții și pagini citite, am ajuns la Hankook Ventus Prime 3 K125 care sunt cele mai mișto anvelope din ultima perioadă. Zis și făcut, căutat oferte cu dot 2018, găsit, comandat.

Comandate marți, m-a sunat doamna mi-a spus că miercuri cel târziu joi sunt la mine. Ei bine au fost trimise prin Lent Cargus, noroc că au depozitul chiar lângă mine. O sun pe duduie, iar la ora 16 joi îmi spune că nu o să mai ajungă curierul, iar anvelopele sunt în depozit. Dimineața am intrat în posesia lor și m-am dus la Adrian ca să le schimb pe cele de iarnă.

Cel mai mare ajutor a fost cu mine, s-a cânit un pic, dar a fost extrem de fericit.

Anvelopele arată foarte bine, rămâne doar să vedem cum se comportă la drum. Am făcut deja 700km cu ele, iar cel mai mic consum l-am scos la 4.7l/100km cu 120km/h. Acceptabil, mai ales că la viteză mare 160-180km/h nu sunt zgomotoase.

Prețuri și magazine

Dacă doriți să mergeți pe mâna celor de la Hankook vă spun doar că nu o să regretați. Desigur, le pot evalua doar în timp după câteva mii de kilometrii, însă până atunci overall sunt mulțumit.

* H – suportă viteze de până le 210km/h, V – suportă viteze de până la 240km/h.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

2 COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!