Astăzi am dat peste un tweet al celor de la LeaksApplePro în care oferă spre vânzare un MagSafe Pack compus din husă cu magneți + MagSafe Charger + adaptor USB-C.

Am intrat la ei pe site, am vorbit pe chat cu un tip și mi-a confirmat că e promoție, iar pentru orice MagSafe Pack cumpărat primești toate cele 3 accesorii menționate mai sus.

Husele sunt compatibile cu seriile de iPhone 8 până la iPhone 12 Pro Max. Pentru adaptor putem alege tipul prizei EU, US sau UK. Oferta lor presupune că le primiți pe toate 3 la doar 24.99 euro redus de la 51.99 euro.

Dacă folosiți și codul LAPTWITTER mai primiți 3.75 euro reducere.

Au spus că livrează oriunde în lume, așa că am făcut comandă pentru o husă de iPhone Xs Max, MagSafe Charger și adaptor USB-C cu priză de EU. Total 21.24 euro, iar plata am făcut-o printr-un card virtual din Revolut.

Produsele vor fi expediate în câteva zile, vor veni prin curier cam în două săptămâni. Am întrebat dacă sunt originale, mi-au spus că sunt făcute de aceiași „producători” dar din motive legale nu îmi poate spune dacă sunt originale sau compatibile.

Dețin deja un MagSafe și un adaptor USB-C de la Apple originale, deci sunt curios ce o să primesc de la ei și am să revin cu un material video comparativ.

Detalii despre MagSafe Pack aici.


#update 13.01.2021 – au fost expediate astăzi, sunt curios în cât timp ajung.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu