Aproximativ 1 milion de produse MagSafe Charger contrafăcute au fost descoperite de echipa de experți creată de Apple pentru a combate frauda pe internet.

După lansarea MagSafe Charger pe internet au apărut tot felul de produse contrafăcute la prețuri foarte mici în comparație cu cel original care costă 39$ (45 euro când l-am cumpărat eu de pe amazon). Am cumpărat și eu un pachet format dintr-o husă pentru Xs Max cu magneți pe spate, adaptor de priză 20W și încărcător wireless MagSafe Charger.

Mi-au ajuns zilele trecute, aseară le-am desfăcut împreună cu David și ne-am jucat cu ele. Nu le-am folosit încă, doar husa am pus-o pe telefon și e genială.

The safety of our customers is our first priority, and the risks associated with counterfeit products can be very serious. We have a dedicated team of experts constantly working with law enforcement, merchants, social media companies and e-commerce sites around the world to remove counterfeit products from the market. In the last year we have sought the removal of over 1 million listings for counterfeit and fake Apple products from online marketplaces, including Facebook and Instagram.

–Apple

Cum poți verifica că MagSafe Charger este original?

Foarte simplu, însă pentru asta ai nevoie de un iPhone 12 care vine direct cu magneții MagSafe încorporați în iPhone, nefuncționând pe un alt iPhone mai vechi. Eu am încercat pe iPhone XS Max însă nu îmi arată produsul în:

SettingsGeneralAboutApple MagSafe Charger

Trebuie să aveți această opțiune în setări pentru a putea vedea exact ce firmware are și că este produs de Apple Inc. Dacă nu aveți afișat acest meniu, cel mai probabil MagSafe Charger-ul nu este unul original și este contrafăcut.

Pentru că pe Xs Max nu apare acest meniu nici cu MagSafe original nici cu cel contrafăcut, am rugămintea la voi care sunteți cu iPhone 12 și aveți și MagSafe, puteți să îmi spuneți dacă vă apare acel meniu?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco