Mă bucură extrem de mult faptul că Apple va integra notch-ul și în următoarele MacBook M1 Pro și MacBook M1 Max. Conform unor zvonuri și MacBook Air ce va fi lansat anul viitor, probabil în primvară, va veni cu notch.

MacBook M1 Pro si MacBook M1 Max

Deseară începând cu ora 20:00 puteți urmări live evenimentul Apple „Unleashed” unde vom vedea noile MacBook-uri de 14 și 16 inch, Mac mini și AirPods 3.

Cum putem vedea evenimentul?

  1. Pe orice dispozitiv Apple cu sisteme de operare iOS, iPadOS și macOS la adresa: https://www.apple.com/apple-events/
  2. Pe orice Apple TV cu tvOS (doar după ce faceți update la aplicația Apple Events)
  3. Live pe Youtube la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=996wliAI_y4
  4. În orice magazin Apple Store.

Acum câțiva ani după ce am făcut trecerea de la iPhone 6 la iPhone Xs Max și am descoperit ce înseamnă Face ID și cât de ușor este să folosești un iPhone utilizând doar recunoașterea facială. Nu mă mai pot întoarce la opțiunea de Touch ID niciodată pentru că dă fail aproape de fiecare dată când degetul este umed, unsuros sau crăpat.

Multă lume urăște notch-ul și nu înțeleg de ce. Noile iPhone 13 integrează un notch cu 20% mai mic față de versiunea anterioară.

O altă problemă pentru unii este Touch Bar prezent pe ultimele modele de MacBook. De când am noul M1 și mă joc cu el aproape zilnic, m-am obișnuit să folosesc Touch Bar și mi se pare chiar mișto. Știu, eu sunt diferit față de restul care doar comentează și nimic nu le convine din ce lansează Apple.

Abia aștept evenimentul Unleashed să văd toate aceste noutăți, dar în special noile ecrane miniLED cu margini subțiri.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu