Pentru că este la modă mă pun să joc Balena Albastră. Ah, nu știi ce este Balena Albastră? Se pare, că este un joc genial, lansat acum 2 ani, iar autorul lui a fost prins, e în închisoare, însă are alți prieteni care moderează toate cerințele și toate taskurile pe care userii trebuie să le facă.

Cum se joacă?

Păi e simplu, ai un site, te loghezi acolo cu mail, telefon, etc toate datele tale personale, după care o să regreți (dar nu este o problemă asta) ci te bucuri că poți să îți tai venele în liniște. După înregistrare o să primești o listă secretă (atâta de secretă încât și noi o știm) prin sms sau mail, depinde cum vor ei.

Și de aici începe. O să primești vreo 50 de taskuri, dintre care vreo 40 sunt cu sinucidere.

  • te tatuezi singur/ă cu o lamă în fiecare zi;
  • te trezești noaptea la anumite ore;
  • încerci să te sinucizi stând pe marginea unui pod;
  • încerci să te sinucizi stând pe șinele de tren, noaptea;
  • și ultima, să sari de pe un bloc sau să te sinucizi, pe bune!

Dacă ți s-a aprins un bec, dacă nu ți s-a aprins ȚI-L APRIND EU și îți spun că acest joc, îți fură datele de indentificare, informațiile de pe Facebook (dacă ți se cere să te loghezi cu el) precum și alte informații!

joc balena albastră

Poveștește-le copiilor tăi, că astfel de jocuri care îți cer să te auto-mutilezi sau să te sinucizi nu sunt cool. Mai bine socializează, mai bine ies în oraș, mai bine se joacă în fața blocului!

NU TE ASCUNDE DE COPII TĂI, EXPLICĂ-LE!!!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG