Keynote-ul de prezentare al noilor iPhone XS se va ține în Steve Jobs Theater, pe 12 septembrie ora 10am (ora lor locală). Începând cu ora 19.30 vă aștept să discutăm pe blog despre noile produse, evenimentul va începe cu ora 20:00, ora României.

iPhone XS

Leak: iPhone XS, iPhone XS Plus și Apple Watch 4

Au apărut imagini reale cu noile iPhone XS Gold și Apple Watch 4 Gold ce vor fi lansate luna viitoare.  În exclusivitate 9to5mac a reușit să le obțină iar acum sunt disponibile pe net. Încă stau să mă gândesc dacă XS va fi denumirea noilor modele de 5.8 inch și 6.5 inch.

iPhone XS Gold

Oricum variantele de 5.8 inch și 6.5 inch se vor numi XS. Ambele vor fi lansate într-o nouă culoare Gold lucios după cum se poate vedea și în poza de mai jos. Rămân ecranele OLED pentru ambele variante în această formă Gold, patentată de Apple pentru iPhone X anul trecut.

Apple Watch 4 Gold

Având aceeași culoare Gold lucios creată de Apple, vom putea vedea Apple Watch 4 cu LTE disponibil world-wide. Seria 4 oferă 15% mai mult ecran, o nouă rotiță (Digital Crown), margini subțiri și o baterie mai mare cu 15%. Zvonurile despre o versiune mult mai subțire încă nu știm dacă se confirmă sau nu, însă din poză văd un indice UV care va fi prezent în noul watchOS 5.

Având un display mai mare, sistemul de operare poate afișa mai multe opțiuni și date pe ecranul principal. Pe lângă toate acestea este posibil să vedem încă un microfon înglobat în Digital Crown.

Ce părere aveți despre noua culoare Gold Lucios prezentă pe noile modele iPhone XS, iPhone XS Plus și Apple Watch 4? Vă place?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu